Het kalenderjaar 2016 nadert alweer zijn einde. In de agrarische sector lopen de seizoenen echter vaak niet gelijk aan het kalenderjaar. De één zal nu nog volop in de kerstdrukte zitten, de ander is aan het fruit sorteren of heeft de planten er voor het nieuwe seizoen alweer in hebben zitten. Zo heeft iedereen toch zijn bezigheden.  

Het afgelopen jaar heb ik een brede diversiteit aan bedrijven mogen ondersteunen op het gebied van kwaliteitszorg. Het voldoen aan de eis en verwachting van de klant wordt steeds complexer. Elke keer wordt er maar weer gezegd, deze eis kan er nog wel even bij. Samen met u /uw medewerker(s) geven we invulling aan deze klanteisen. De basis voor elk bedrijf is dat “kwaliteit” leveren  een randvoorwaarde is om te mogen blijven leveren.  Dit betekent dus dat u als bedrijf moet blijven streven naar een continu verbeteringsproces. Ik hoop dat ik het afgelopen jaar een steentje heb mogen bijdragen aan dit proces.

WK- Consultancy streeft in zijn eigen bedrijfsvoering ook een continu verbeteringsproces na. Hebt u tips /verbeterpunten dan hoor ik die graag.

Mocht u in 2017 ook weer een beroep willen doen op WK- Consultancy, dan hoor ik dat graag zo spoedig mogelijk, zodat ik een ieders wensen kan invullen met maatwerk.

Want ook in 2017 wil ik graag een ieder ondersteunen in zijn /haar wensen, met oog voor de praktijk.

Voor nu in elk geval fijne dagen toegewenst met een ieder die jullie lief is en graag tot volgend jaar.

Wens2017 Nl.a     

 

                                     visitekaartje