Vanaf juli dient u aanvullend op uw licentie gewasbescherming een training ongediertebestrijding gevolgd te hebben.

Er zijn bedrijven die zelf geen "spuitlicentie"hebben deze dienen om zelf ongediertebestrijding te mogen blijven uitvoeren een aanvullend examen af te leggen.

Om bovenstaande problematie te omzeilen,kunt  u er ook voor kiezen om muizenbestrijding zonder toxisch voer uit te voeren.

 

Muizenbestrijding zonder gif!
De topsnap-val is een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en bijzonder efficiƫnte val voor gerichte bestrijding van boven de grond levende muizen. Een kwalitatief hoogwaardig product uit roestvrij staal en stevige kunststof. De 2 vast ingebouwde RVS-klemmen zijn snel, eenvoudig en veilig te zetten. De val is eenvoudig te legen zonder dat u de prooi aanraakt. Efficiƫnt dankzij twee onafhankelijke vanginrichtingen die muizen uit beide richtingen vangt.

Plaats de topsnap voor maximaal resultaat langs de looproutes van muizen, zo dat de ingangen in een lijn staan met de muur of andere objecten.

 

Dergelijke systemen zijn er ook bv. voor rattenbestrijding  in / rondom uw pand. http://www.landbouwwinkel.nl/webshop/catalogsearch/result/?q=rattenval

 

De investering op korte termijn is hoger, u verdient deze terug doordat u zelf de ongediertebestrijding kunt blijven uitvoeren.Daarnaast is deze wijze een duurzamere  wijze van bestrijden. Uiteraard blijft preventie het belangrijkst.

De topsnap is o.a. verkrijgbaar bij Benfried / Brinkman / killgerm/ sdssolutions.

 

topsnap    

Topsnapbinnenzijde