Back to Top

Selecteer de taal

wim

WK-Consultancy staat voor ondersteuning met oog voor de praktijk.

WK staat voor Wim Klompenhouwer, maar ook voor Werkelijke Kwaliteit. Ondersteuning op het gebied van kwaliteit -en duurzaamheidsystemen in de agribusiness met oog voor de praktijk.


Ontwikkelingen in de kwaliteitszorg.
Meer en meer wordt van bedrijven in de primaire productie en handel als leveringsvoorwaarde volledige transparantie vereist. Vanuit dit gegeven is het begrip "kwaliteit" een veelomvattend begrip geworden. Het begrip "kwaliteit" is een gegeven dat al jaren continue in ontwikkeling is en zal blijven. Het omvat niet alleen de productkwaliteit maar ook de wijze van bedrijfsvoering. De overheid legt eisen op aan de wijze van bedrijfsvoering maar ook de bewuste consument eist. Vanuit de gedachte dat het mogen produceren niet meer vanzelfsprekend is, zal kwaliteitszorg alleen maar belangrijker worden. WK-Consultancy wil u hierbij op basis van maatwerk ondersteuning in bieden, zodat u zich kan blijven focussen op dat waar u goed in bent, de productie en/of verhandeling van kwalitatief hoogstaande producten.


Gemak voor u als klant.
Om uw producten te mogen en kunnen afzetten wordt een goede invulling van kwaliteitszorg op uw bedrijf steeds belangrijker. U ziet hier het belang er van in, maar ziet op tegen alle administratieve verplichtingen die daarbij horen en het eisenpakket dat maar blijft groeien. "U ziet door de bomen het bos niet meer". Een goed geïmplementeerd kwaliteitszorgsysteem kan u ook geld besparen. Bv. door een goede stroomlijning van processen of door voorafgaand aan implementatie zaken nog eens kritisch samen door te nemen. Samen kunnen we uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen, met als streven een hoger rendement. Lukt dat, dan hebben we samen Werkelijke Kwaliteit geleverd.


Toegevoegde waarde
Samen met u maken we een ondersteuningspakket afgestemd op uw wensen en eisen. Dit kan zijn een eenmalig bezoek maar ook een compleet pakket van opzetten, certificeren en onderhoud. Belangrijk is dat u er mee uit de voeten kunt en waar mogelijk een meerwaarde oplevert.

 

Privacy verklaring WK-Consultancy